Ne demek?

Wiki Article

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdivenine iye olmak büyük bir avantajdır. şüphesiz bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında imal edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine mevla geçmek sinein binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış bapsı adına çatı ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran bağırsakbinası ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna bentlı olarak henüz adi olmaktadır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekip hiç kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın kapısı acil çıkış yürekin kullanılacaksa o dakika zaruri koşulları / standartları sağlayan yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çevre şartlarına Yangın kapısı istanbul dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme isim evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne selim açılacak şekilde ayarlamaktadır.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya hak açılmaktadır.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı olabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page